facebook

Блокада на кордоні з Польщею: один із пунктів пропуску відкриють для проїзду вантажівок

Польські перевізники готові послабити блокування кордону з Україною.


На польсько-українському кордоні відкриється пункт пропуску “Угринів – Долгобичув” для руху порожніх вантажівок на виїзд з України. На добу випускатимуть понад 100 вантажних автомобілів.

Про це віцепрем’єр-міністр з відновлення, міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков повідомив у Фейсбуці.

За його словами, від понеділка, 4 грудня, порожні вантажівки, зокрема цистерни, можуть починати рух на цей пункт пропуску.

“У співпраці з Міністерством інфраструктури Польщі, Люблінським воєводством за підтримки Єврокомісії (DG MOVE) вдалось домовитися про запуск смуги для порожніх вантажівок масою 7,5 тон та більше”, – зазначив він.

Читайте також:  1-річна італійка та ще троє українців загинули у страшній ДТП на Житомирщині (фото)

Попри це, працюватиме пункт у тестовому режимі, реєструватися в чергу на перетин кордону не потрібно.

Зазначимо, відкриття “Угриніва” є першим пунктом із переліку заходів для розблокування кордону, зменшення черг та збільшення пропускної спроможності українсько-польського кордону.

“Працюємо над тим, щоб якомога швидше зняти блокаду з врахуванням інтересів нашого ринку та держави”, – наголосив віцепрем’єр.

The post Блокада на кордоні з Польщею: один із пунктів пропуску відкриють для проїзду вантажівок first appeared on UA-IN.

Запис Блокада на кордоні з Польщею: один із пунктів пропуску відкриють для проїзду вантажівок спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: