facebook

Хитрий тест-картинка на уважність і кмітливість: за 11 секунд знайдіть авто в засніженому лісі

Хитрий тест-картинка, щоб прокачати свій мозок.


Тести-головоломки часто викликають у людей здивування. Виявляється, ми сприймаємо предмети неправильно. Ми бачимо те, чого нема, і не помічаємо доволі очевидних речей, які перебувають на поверхні. Розв’язуючи такі тести, ми тренуємо свій мозок, оскільки ламаємо стереотипи сприйняття, вчимося дивитися та бачити по-іншому. Крім того, це цікавий спосіб розваги, який допомагає розслабитися і відволіктися від повсякденних справ.

Знайдіть машинку в засніженому лісі
Подивіться уважно на малюнок, на якому зображені дорослі з дітьми, найімовірніше, це їхні батьки, які збирають сік з дерев. Завдання – знайти в цьому засніженому лісі зображення машинки. Як стверджують автори тесту, якщо вдасться це зробити за 11 секунд, ви доєднаєтеся до 1% розумників, які змогли це зробити.

Якщо час вийшов, а ви так і не знайшли транспортного засобу, дізнайтеся правильну відповідь. Хитрість цього тесту-головоломки в тому, що коли даємо собі настанову “знайти машинку в засніженому лісі”, мозок це сприймає буквально і починає шукати серед дерев транспортний засіб. Насправді автомобіля в лісі серед дерев нема, є його зображення на корі одного з дерев. Але мозок більшості людей налаштований сприймати все буквально, тому мало хто шукає зображення машинки.

Читайте також:  “Сильні дощі і потужні пориви вітру”: Погода готує українцям “не осінні” сюрпризи

Сподіваємося, ви змогли впоратися з цим складним завданням. Де сховалася машинка, можна побачити на малюнку.

The post Хитрий тест-картинка на уважність і кмітливість: за 11 секунд знайдіть авто в засніженому лісі first appeared on UA-IN.

Запис Хитрий тест-картинка на уважність і кмітливість: за 11 секунд знайдіть авто в засніженому лісі спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: