facebook

“Ніхто в Україні не чекав на такий курс валют, долар зробив щось неймовірне”: що станеться в обмінниках на Новий рік?

Фінансовий експерт Тарас Лєсовий розповів, що наприкінці 2023 року ситуація на валютному ринку буде досить обнадійливою і, можливо, чи не найкращою за цілий рік.


Як інформує “РадіоТрек”, після скасування валютних обмежень готівковий ринок впевнено наслідуватиме курсову поведінку міжбанку, а гравці ринку конкуруватимуть між собою власними курсами.

“Крім того, об’єктивне домінування пропозиції над попитом через “святковий фактор” ще більше зблизить готівковий курс до міжбанківського: ми припускаємо, що в останній тиждень року різниця буде майже нульовою (таке зближення поки що варто вважати ситуативним, однак ми не виключаємо, що це триватиме і на початку 2024 року)”, – зауважив Тарас Лєсовий.

Читайте також:  “Влетить у копієчку”: З січня в Україні різко зростуть ціни на сигарети. Пора кидати палити

За його словами, межі курсових коливань на готівковому ринку найімовірніше будуть на рівні 37-38 грн/долар та 39-41 грн/євро, а поточні курсові зміни, як і різниця між курсами покупки та продажу не перевищать 0,2 грн.

The post “Ніхто в Україні не чекав на такий курс валют, долар зробив щось неймовірне”: що станеться в обмінниках на Новий рік? first appeared on UA-IN.

Запис “Ніхто в Україні не чекав на такий курс валют, долар зробив щось неймовірне”: що станеться в обмінниках на Новий рік? спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: