facebook

Удар по Одесі балістикою: розкрито важливі деталі про наслідки

Є постраждалі, у більше ніж 300 тисяч абонентів відсутня електроенергія.


В Одесі внаслідок ракетного удару, який російська армія ввечері 25 березня завдала по місту, сталися пошкодження цивільної інфраструктури, є постраждалі. Як повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, ворог завдав ракетного удару по обласному центру. Чиновник озвучив попередні дані про наслідки.

“Станом на зараз – троє постраждалих жінок. На щастя – поранення не важкі. Є пошкодження цивільної інфраструктури, вибите скло. Всі відповідні служби працюють”, – повідомив посадовець.

За його даними, в Одесі, станом на 19:00, у більше ніж 300 тисяч абонентів відсутня електроенергія.

“Фахівці роблять все можливе та неможливе, аби повернути світло у домівки одеситів. Зберігаємо спокій, заряджаємо повербанки та віримо у ЗСУ”, – наголосив Кіпер.

Згодом у Силах оборони півдня уточнили, що попередньо відомо про 4 поранених. Зазначається, що росіяни вдарили по рекреаційній зоні Одеси подвійним ударом за балістичною траєкторією. Дві будівлі зруйновано, в будинках навколо повибивало скло.

Читайте також:  Повне дно: у Росії обіцяють вибачити борги з комуналки тим, хто піде воювати в Україну

Удар Росії по Одесі 25 березня
Нагадаємо, ввечері 25 березня російські окупаційні війська вкотре тероризують Україну ракетами. Зокрема увечері у понеділок, 25 березня, загарбники обстріляли Одесу.

Про ракету, яка мчить на місто, повідомили у Повітряних силах ЗСУ. За кілька хвилин в Одесі пролунав потужний вибух, через якийсь час було чути ще один. Крім того, військові повідомили про ракету на Кіровоградщині курсом на Кременчук. Згодом з’явилася інформація щодо мети на Полтаву.

The post Удар по Одесі балістикою: розкрито важливі деталі про наслідки first appeared on UA-IN.

Запис Удар по Одесі балістикою: розкрито важливі деталі про наслідки спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: