facebook

Ахметов, Кернес, Труханов та Бойко: Романенко показав, кого олігарх “просуває” у Раду

Політолог Юрій Романенко поділився припущеннями з приводу політиків, яких олігарх Рінат Ахметов “проштовхує” у парламент, вибори якого відбудуться вже 31 липня.

Відповідною публікацією Романенко поділився на своїй сторінці у Facebook.


“Ми всі здивувалися, що людей Ахметова немає у списках нової партії Рабиновича/Медведчука/Льовочкіна. Чуваки не домовилися. Голова політради партії Оппоблок Колесніков підтвердив ЛІЗІ, що партія “Довіряй справам” на цих виборах піде (об’єднає зусилля на округах) разом з “Довіряй справам” Кернеса-Труханова та партією “Наші” Мураєва. Питання – скільки коштує вхідний квиток для Ріната? Спойлер: дуже дорого!”, – відзначає Романенко.

Політолог відзначив, що Рінат Ахметов ризикує залишитися у Раді без представництва.

“Радикали Ляшка пролітають повз Раду; Оппоблок Ахметова теж пролітає за соцопитуваннями. Шанс тільки у десятка мажоритарників. А якщо ще і штовхатися з “Довіряй справам” на округах – і того менше. Об’єднання сил і інтересів дозволить на мажоритарці всерйоз поборотися за мандати зі Слугою. Так що те, що відбувається – це останній шанс, операція “порятунок” для Ахметова, який ризикує залишитися в Раді взагалі без представництва. А чим це загрожує? Великим дерибаном”, – підкреслив політолог.

Нагадаємо, “під ширмою” голосування за мовний закон у Раді та поза нею було вчинено ряд дій, які можуть поставити остаточну крапку у “енергетичному благополуччі” українців.

Читайте також:  Вакарчук виступає за "якнайшвидше" проведення виборів до Ради

Так від журналістів -розслідувачів стало відомо, що Антимонопольний комітет дозволив Ахметову купити ще 2 обленерго і стати монополістом на ринку постачання електроенергії.

Джерело.