facebook

Вакарчук прийшов розповісти про партію, а ведуча висміяла його: “Чий голос у вас?”

 

Вакарчук прийшов розповісти про партію, а ведуча висміяла його: “Чий голос у вас?”
Вакарчук пообіцяв, що у його партії не буде депутатів, які вже були у Верховній Раді


Телеведуча програми “ТСН. Тиждень” на телеканалі 1+1 Алла Мазур пожартувала над лідером гурту “Океан Ельзи” Святославом Вакарчуком, який представив свою політичну партію “Голос”, з якою просуватиметься на парламентські вибори.

Музикант відвідав програму, де відповів на кілька запитань, що стосуються його політичної сили. Під час короткого інтерв’ю Алла Мазур запитала його, чому політична сила “Голос” носить назву однойменного вокального шоу.

“Про музичну назву вашої партії. Знаєте, 1+1 може брати роялті за назви різних політичних сил. Вже є фільм, є шоу. Я чекаю партії під назвою “Світське життя” або “Світ навиворіт”. Чий голос у вас? Бідних-багатих, лівих-правих?” – запитала ведуча.

Вакарчук на це питання не відповів прямо, він не пояснив ані вибору назви, ані конкретно, що предствляє, сказавши лише, що “ще до виборів пропонує справжні зміни”.

Читайте також:  Терміново: Викрили Вакарчука. Спливли секретні матеріали про партію «Голос»

Вакарчук обіцяє своїм вибрцям “нові кардинальні рішення, які інші люди ще ніколи не пропонували” і запевнив, що “Голос” не потраплять політики, які вже були народними депутатами”.

Варто додати, що раніше повідомлялося, про те, що команда Володимира Зеленського може створити коаліцію з партією Вакарчука.

 

Джерело.