facebook

Богуцька показала “спадок” Порошенка для Зеленського: “Пограбував на прощання”

“Нас за ідіотів тримають?”

Відома блогер Ліза Богуцька прокоментувала заяву прес-секретаря екс-гаранта України Петра Порошенка Святослава Цеголко щодо таємничого “зникнення” техніки із Адміністрації президента.


Відповідною заявою він поділився на своїй сторінці у Facebook.

“Вся техніка для ситуаційної кімнати Президента була орендована на гроші Петра Порошенка і відповідно повернута орендодавцеві. Жодна конфіденційна інформація на сервер не зберігалася, доступ до неї забезпечувався тільки online. Кімната працювала як відображення різних джерел інформації, але ці джерела залишалися на своїх місцях у Прикордонній службі, СБУ або Податковій. До речі, в РНБО, де працює пан Данилюк, є ситуаційний центр, з усіма конфіденційними серверами, – заявив Цеголко.

Богуцька гостро відреагувала на коментар Цеголка, відзначивши, що зникнення техніки та серверів із інформацією, яка має державне значення, по закону має перейти у користування для наступника п’ятого президента, виглядає більш ніж дивно.

“Скажіть, і хто цій нагородженій гидоті вірить? Це ж не вкладається в голові! Триндець. Порох-барига взяв в оренду сервери? Нас за ідіотів тримають? Зараз виявиться, що і всю військову техніку для армії Порох брав в оренду. І її пора повернути. Господи! Де ж ти? Попусти свій гнів на злодіїв і жлобів! Бо вони не вибірково, а всі 10 твоїх заповідей пох*рили вже давно”.

Скажите, и кто-то этой награжденной мерзости верит?Это же не укладывается в голове!Трындец.Порох-барыга взял в аренду…

Опубліковано Liza Bogutskaya Вівторок, 28 травня 2019 р.

“Адміністрація президента, державний об’єкт, яка може бути оренда серверів, там секретна інформація. Де 1 відділ АП. Всіх під суд, разом з орендарем”, “Тепер весь світ побачить власними очима , що представляє собою Порошенко. А він збирався після цього займатися міжнародною діяльністю? Тепер після нього в ресторані будуть посуд перераховувати”, – пишуть шоковані українці під публікацією блогерки.

Нагадаємо, юрист Михайло Шнайдер показав безславний кінець “епохи Порошенка” одним фото.

Читайте також:  Відновити справедливість! Зеленський планує відмінити закон, підписаний Порошенком

Джерело.